Creare pagina de firma pe FACEBOOK

Tu ai o pagina oficiala de facebook pentru firma ta?

Crearea unei pagini de facebook pentru firma ta, este in ziua de astazi la fel de necesara precum optimizarea SEO pentru Google. De ce e nevoie de o pagina de facebook? Pentru ca si Google si Facebook se bat pentru primul loc in lume. Cu o pagina de facebook te vei adresa catorva milioane de oameni, putand expune produsele pe care le oferi in mod simplu si gratuit.

Facebook ofera posibilitatea de a-ti crea o pagina speciala, in care sa ai datele de contact, descrierea firmei sau a serviciilor pe care le prestezi, link-uri catre site-ul de prezentare si chiar deschiderea unui magazin online. Aceasta poate fi configurata si personalizata cu identitatea vizuala a companiei tale.

Crezi ca ai avantaje cu o pagina de facebook care sa te reprezinte?

Ai mare dreptate! Oamenii sunt foarte activi pe aceasta retea de socializare si ai sanse foarte mari sa te adresezi unei multimi de oameni in mod complet gratuit. Dar este important sa iti creezi o pagina aspectuasa si care sa aiba continut de calitate. De asta ne putem ocupa noi!

Ideea e sa ai o pagina bine construita, care sa atraga atentia utilizatorilor din primele secunde. De aceea ai nevoie de un cover si un avatar profesional care sa reprezinte exact ceea ce ofera compania ta. Apoi trebuie sa te decizi exact ceea ce urmaresti de la acea pagina. Doresti mai multi utilizatori pe site-ul tau? Doresti sa fii contactat prin mesaj? Doresti sa fii sunat? Doresti ca userii sa-ti instaleze aplicatia pe care le-o oferi?

Trebuie sa decizi ceea ce oferi si ceea ce urmaresti, iar apoi ne ocupam sa-ti construim o pagina perfecta pentru brand-ul tau.

Agentia sitelacomanda.ro va ofera serviciu de creare si administrare complet al unei pagini de facebook. Costul acestui serviciu de realizare pagina facebook porneste de la 300 LEI si include realizare banner, avatar, actualizare date, link-uri si postari saptamanale cu un continut redactat conform cuvintelor cheie dorite.

Posted in Uncategorized

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*