Portofoliu

Cele mai ieftine site-uri web

Comandă site-ul potrivit pentru nevoile tale!

+40 747 313 026

CUM FACI O COMANDĂ?

Alege pachetul dorit și contacteaza-ne prin formular, pe e-mail contact@sitelacomanda.ro sau la numărul de telefon +40 747 313 026.

Comandă un site

  CREARE SITE-URI WEB
  & PROMOVAREA LOR IN MEDIUL ONLINE

  ÎNTREBĂRI & RĂSPUNSURI

  ÎNTREBĂRI FRECVENTE

  Cât costa un magazin online?

  Crearea unui magazin online implică multiple module ce pot fi adăugate sau nu pe site. Acest lucru este ales de către clienți. Așadar, preturile pentru un magazin online diferă în funcție de nevoile fiecăruia. Intră la LISTA PRETURI pentru a vedea prețul de pornire pentru un magazin online!

  Da! La cerere, produsele pot fi adăugate în magazin de către noi.

  În mod normal, avem 3 condiții principale pentru a începe un proiect. Acestea se pot discuta în particular și pot fi diferite în funcție de nevoile clientului. În mod normal: 1. Clientul plătește în avans 50% din valoarea totală a proiectului. 2. Clientul oferă acces la parolele necesare ( domeniu și găzduire web ) 3. Clientul oferă detaliile necesare și trimite conținutul care trebuie integrat pe site (text, foto, video, logo etc)

  Alege pachetul dorit și contacteaza-ne pe site printr-un formular, pe e-mail contact@sitelacomanda.ro sau la numărul de telefon +40 747 313 026.